Barne- og ungdomsleir

Barneleir:
I Kristi himmelfartshelga blir det barneleir på Kornsjøbukta leirsted i Sverige. Leiren starter torsdag 24. mai kl. 14 og avsluttes søndag 27. mai kl. 14.

Deltagerne vil også i år bo inne og det betyr at det ikke er plass til mer enn 50 barn. Så hvis du vil være med bør du melde deg på fort!

Brosjyrer ligger i kirka.
Leirleder er Roger Dahl og
leirprest er Arild Brun Svendsen.
Leiren koster kr 390,– (+ reise)
Påmeldingsfristen er 10. mai.
Aldersgrense: 2.–4. klasse.

Ungdomsleir:
I påsken blir det som vanlig leir på Lillehammer, 11.–16. april. I år skal vi bo på Jørstadmoen skole, og her er det plass til max 120 personer, så kun de første som melder seg på er garantert å få plass. Påmeldingsfristen gikk ut 20. mars, men det kan hende at det enda er plass til noen når du leser dette… Vil du lese mer om påskeleiren, sjekk ut leirens egne hjemmesider på www.lillehammer.no, det ligger også brosjyrer i kirka.

Mathias H. Eidberg vil reise som lokalleder fra vår menighet. Han kan ta imot påmelding fra ungdommer tilknyttet Bærum, både på telefon, sneglepost, e-mail og SMS:
Micheletsvei 62, 1368 STABEKK, 67 83 94 20, 402 22 579, eidberg@hotmail.com

Mariann Eidberg

Menigheten oppfordres til å huske leirene og ungdommene/barna i bønn!