Bli med på menighetstur til København

Menigheten planlegger tur til vår søsterkirke i København – Købnerkirken 8.–10. juni i år. Det er ikke på det nåværende tidspunkt planlagt noen felles reisemåte, men vi snakker jo sammen. Hvis mange vil reise sammen kan man jo planlegge etter det, eller komme med forslag. Våre venner i Købnerkirken vil reservere overnatting i et vandrerhjem rett ved kirken deres på Amager. Vil man bo her, må man melde fra til Arild Pihlstrøm innen palmesøndag. Ellers finnes det jo mange hoteller av forskjellig prisklasse og standard i byen, men det må man i så fall bestille på egenhånd. Det blir altså ikke lagt opp til privat overnatting denne gang.

Programmet er foreløpig ikke så detaljert, men det skal være en "vennskapstur" hvor vi kan utvikle vennskap både oss imellom og det dansk-norske. Vi regner med å komme fram fredag kveld eller lørdag morgen. Vi skal så møte danske venner, kanskje se litt av København, delta i deres gudstjeneste og ta oss tid til bare å være sammen. Noen danske smørrebrød blir det sikkert også. Så hold av datoen nå og bli med!

Tone Mjåvatn