Familiegudstjeneste 9. desember

9. desember inviterer søndagsskolen til familiegudstjeneste kl 11.00, med stort misjonsfokus. Siden oppstart i høst har søndagsskolen jobbet med et av NBUFs hefter: ”Bli kjent med Thailand”. I møtet skal barna få vise foreldrene og resten av menigheten alt de har lært og laget. Vi har invitert Sheila Hansen til å være med oss og fortelle litt om sitt opphold i Thailand. Hun kommer også til å være med i planlegging og være med på søndagsskolen i forkant. I tillegg vil Rofl Stensland dele noen inntrykk fra sin misjonsreise til Thailand og Vietnam. Alle detaljer er ikke ferdig utformet, men vi kan love mye barn og mye Thailand. I etterkant av møtet håper vi alle har mulighet til å stoppe opp og få en liten smakebit av Thailandsk mat. Vær hjertelig velkommen, alle som en!

Av Mariann Eidberg