VIP-samlinger – hva er det?

Har du et lite dyr som passer perfekt i bukselommen og som kan hviske deg i øret at du er viktig for GUD. Har du ikke?

Da var ikke du på VIP, Very Important Person, samling i kirka 7.februar – da laget vi nemlig VIP-dyr. VIP dyr er veldig greie og de har en viktig beskjed å fortelle til alle barn: Det er nemlig sånn at de voksne ikke er så viktige som de tror de er – barna er de viktigste for Gud. Visste du det? Og det beste av alt er at VIP dyret ikke forteller deg dette for at du skal holde det som en hemmelighet, men for at du skal dele det med andre barn som ikke har et VIP dyr enda. Og noen ganger når ting er litt trist så er det godt å bare ha noen som hvisker deg i øret at du er viktig, ikke sant?
VIP samlingene i kirka består av et fast program:

• Åpning
  • Lek
  • Vi lager noe
  • Lek
  • Vi lærer en sang
  • Andakt
  • Mat

Alt i alt tar det en time fra 17.30 til vi begynner å spise sånn ca 18.30. Speiderne har i oppgave å hjelpe til under de ulike aktivitetene, og de må oppfylle visse krav før de blir tildelt en VIP utmerkelse. Vi har tro for at dette tilbudet kan være et bidrag til å skape et kreativt barne arbeid i menigheten og gi ungene den plassen de har krav på i menighetsfellesskapet. Vi bruker kirkesalen som samlingspunkt og vi boltrer oss mellom stolrekkene i lek, sang og ekte glede.

7. Februar var den første VIP samlingen i Bærum og totalt var vi samlet 8 barn og 3 voksne, men vi har stor tro på at vi kan doble antallet VIP’er til neste møtet 10.april.
Sett av datoen nå og kjenner du noen som er VIP så tips han eller hun, om så tilby deg å hente/bringe. Har du noe viktigere å gjøre den kvelden kanskje ?
Til slutt vil jeg også få minne dere om speider’n som har sitt arbeid hver mandag fra klokken 18.00 til 19.30.

Har du spørsmål om VIP-samlingen eller om speiderarbeidet så kan du kontakt Trine Lise. Hun er å treffe på telefon 22 04 69 30 eller på e-mail: bsk@scout.no

Trygve Strand