Julemessa 2000

Julemessa 2000 gikk av stabelen formiddagen 25. november. Den var godt besøkt og folk tok seg god tid, kanskje noen og enhver lot julestemningen komme smygende. Det skulle godt gjøres å holde på avstand da det var salg av både julekaker, nisseluer, sokker (alle har vel fått det i julegave en gang eller ti), honninglys og mye mer av det som hører jula til.

Aftentrekningen, i godt følge med åretrekningen var vel en av begivenhetens mange høydare, med trekning av blant annet kaffeservise, fruktkurver og Maria/Josef- og tre vise menn-figurer. Andakten ble holdt av Vidar Kvistum, og den ble fordøyd sammen med kaffe og kaker.

Julemessa innbrakte, uten å være pinlig nøyaktig, 28 500 kroner! Vi gir herved en stor applaus til julemessekomitéen som har stått på og dratt lasset, og som alltid er like flinke til å gjøre dette til en hyggelig juleforberedelse for oss alle. En varm takk går også til alle som har bidratt med ulike ting til messa.

Liv Marit Aarsand