Kristendomsskoleweekend

Helga 17.-19.mars 2000 var det duket for kristendomsskoleweekend, på Nakkerud ungdomssenter ved Tyrifjorden, i ØBUs regi. Leiren hadde 35 deltakere, og 15 ledere, fra østlandet og sørlandet distrikt.

I år var det tre deltakere med fra Bærum; Jon E. Mikalsen, Inger C. Armann og Sunniva M. Ervik. De tre leser i Drammen baptistmenighet, hos pastor Nils Erik Vikström. Tema for helga var "Det er ditt valg". Fredag kveld starta med kveldsmat og en video om det å ta valg, med påfølgende samtale om den.

Lørdag lagde deltakerne kollager over ulike bibeltekster de fikk utdelt. Det var strålende sol og skyfri himmel så BSK sitt opplegg utendørs på ettermiddagen ble en suksess. På kvelden var det møte med innslag fra deltakerne. Det inneholdt sang og musikk, dikt, leker og presentasjon av kollagene som ble laget tidligere på dagen.
Etter frokost på søndag var det møte med sang og lystenning. Det var også åpent for å skrive bønnelapper som senere ble bedt for. Deltakerne fra Bærum var stort sett fornøyde med helga.

Hvordan har du hatt det på leir?

Inger os Sunniva: Kjempekult, men det varte litt for kort. Også var det for tidlig leggetid! (Leserne bør her gjøres oppmerksomme på at leggetiden var kl. 0100…)

De var fornøyde med uteaktivitetene på lørdag og møtene på lørdag kveld og søndag formiddag. Sunniva mente at leiren ble holdt på et litt øde sted. Men de hadde alle blitt kjent med mange nye mennesker, og de var skjønt enige om at det var for lite fritid. Den følelsen har vi vel alle hatt etter en leir…