Full fart med damene

Villmarksgruppa hadde sin avslutning for denne sesongen torsdag 10. juni. Vi møttes på Strand restaurang på Stabekk. Der spiste vi god mat og vi evaluerte virksomheten i turgruppa vår.

Gunn Lorentse Lien

Dette har vørt et tiltak vi alle har likt godt. Noen av oss (2) ni som var tilstede på Strand har vørt med på alle turene, mens andre har deltatt på en eller flere turer. To av de tilstedevørende har ikke vørt med på tur. De har hatt lyst, men det har ikke passet. Tilsammen har 15 damer fra Børum Baptistmenighet vørt med på disse turene.

Vi har kalt dette ei misjonsgruppe, og vårt bidrag (økonomisk) har vi lagt i misjonskollekten en gang hver måned. På vårt evalueringsmøte ble vi enige om å endre denne praksisen. Vi vil nå samle inn misjonspengene på våre turer og legge de samlet i kollekten på nattverdgudstjenestene. Dette for å bedre markere at vi i tillegg til å vøre et turfellesskap, er ei misjonsgruppe.

Siden starten i september -98 har vi vørt på fem turer. Den første turen la vi til Vestmarka, hvor vi besøkte Gupu gård. I oktober gikk vi til Kampen i Lommedalen. Første tur etter jul var i Østmarka, tur/retur Østmarksetra/Sagabråten.Vår lengste tur var til Brunkollen, og til slutt utforsket vi terrenget langs Akerselva. Vi startet ved Kjelsås stasjon og vandret langs den godt tilrettelagte kulturstien ned til Grønnland. På denne turen gikk vi forbi Olafiastatuen. Der fortalte Elsa Paulsen kort historien til den islandske kvinnen. En historie vi som Baptister bør kjenne til.

Våre turer har variet veldig i lengde, fra 3 km til 20km. Vi har nesten alltid gått på gode turstier. Det har vørt noe for enhver, ung eller eldre kvinne med.ulik fysisk form. Noen har i ettertid etterlyst et ĮvillereČ preg på turene. D.v.s. mer bål og nistepakke, mindre kjøp av kanekboller og kaffe på spisestedene i Marka. Pengene kan heller legges til misjonsgaven.

Vi ønsker velkommen til høstens utflukter til nye og gamle turgåere. Dette er sunt, morsomt og trivelig.Hvis du vil ha informasjon om turene så ta kontakt med en av turgeneralene, Elisabet Jacobsen (66 80 85 21) eller Kari Borch Myhre.

God høst og god tur! Jeg takker for meg i et trivelig turmiljø.