Arbeid

HLT

Arbeid og virkegrener i Bærum Baptistkirke

Con Calore
er kirkens kor. Se i programmet eller ta kontakt med dirigent Arnvid Moholt eller leder Eva Baggerød for spørsmål.

Søndagsskolen
Det er søndagsskole omtrent hver søndag parallelt med gudstjenesten. Alle barn er velkomne! For spørsmål ta kontakt med henholdsvis Bodil Joø, tlf. 482 75 804

Sprell Levende familiesamling
En gang i måneden samles store og små i kirka kl 17 og spiser middag sammen. Deretter holder pastor Kent en kort andakt og Silje leder barna gjennom en aktivitet knyttet. Noen ganger har vi også andre aktiviteter og vi har tid til lek. Vi må vite kvelden før hvem som kommer for at vi skal kunne beregne nok mat. Middagen koster kr 25,- pr pers, maks kr 100,- per familie. Kontakt Silje for å bli medlem i vår facebookgruppe for oppdatert informasjon om datoer m.m.

Damegruppa Ut på tur
er en kvinnegruppe som dyrker friluftsliv, fellesskap og misjonsengasjement. Gruppen arrangerer turer den første lørdagen i måneden. Ta kontakt med Elisabeth Jakobsen, tlf. 67 15 81 19.

Bibelgrupper
finnes både i Oslo, Bærum, Asker og Røyken – alle kan være med! De samles vanligvis annenhver uke. Ta kontakt med pastoren for en oversikt.

Formiddagssamling
i kirken for både unge og gamle, den siste mandagen i hver måned kl. 12.00. Det er en andakt/bønnestund og enkel bevertning. Leder er Lise Svinningen, tlf. 992 31 092.

Omsorgsgruppa
Kontaktperson er Elisabeth Jakobsen, tlf. 67 15 81 19.

Sidene redigeres av
Arnvid Moholt og